До уваги учасників ЗНО 2018!!!!

22.05.2018 відбудеться ЗНО з математики. Підвіз випускників до пункту тестування та в зворотньому напрямку буде здійснюватися відділом освіти Сахновщинської районної державної адміністрації шкільними автобусами у такому порядку:

- учнів Тавежнянського НВК автобусом БАЗ А 079.21, реєстраційний номерАХ 8491 АІ, водій Замула Анатолій Михайлович, за маршрутом: смт. Сахновщина (відділ освіти) – м. Красноград (вул. Московська, 47) – смт. Сахновщина (відділ освіти);

Відповідальними за супровід випускниківдо м. Красноград призначено:

- Ляшенко Марину Олександрівну, вчителя Тавежнянського НВК;

Учасникам ЗНО при собі мати:Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або свідоцтво про народження, запрошення-перепустку.Окрім документів із собою необхідно мати дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, а також, за бажанням, маленьку прозору пляшку (без етикетки) з питною водою.

.Від’їзд від відділу освіти відбудеться 22.05.2018 року о 8 годині.

24.05.2018 відбудеться ЗНО з української мови і літератури. Підвіз випускників до пункту тестування та в зворотньому напрямку буде здійснюватися відділом освіти Сахновщинської районної державної адміністрації шкільними автобусами у такому порядку:

-учнів Тавежнянського НВК автобусом АС-Р 32053-07 «Мрія», реєстраційний номер АХ 6667 СО, водій Грицай Олег Миколайович, за маршрутом: смт. Сахновщина (відділ освіти) –м. Красноград (вул. Соборна, 56) – смт. Сахновщина (відділ освіти);

3. Призначити відповідальними за організацію та супровід учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Сахновщинського району для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури до пунктів проведення тестування у м. Красноград та у зворотньому напрямку:

- Дубинець Лідію Миколаївну, вчителя Тавежнянського НВК;

Під час поїздки до м. Красноград медичний супровід забезпечують сестри медичні:Сєргеєва Наталія Миколаївна(Сахновщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1) та Ярова Наталія Іванівна(Новоолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Учасникам ЗНО при собі мати:Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або свідоцтво про народження, запрошення-перепустку. Окрім документів із собою необхідно мати дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, а також, за бажанням, маленьку прозору пляшку (без етикетки) з питною водою.

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.